Reprezentanta Comisiei Europene în România a fost la Cluj și s-a întâlnit cu primarul Boc. Ce au discutat

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Primarul Emil Boc a primit-o la Cluj pe șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, Ramona Chiriac, alături de care au discutat despre finanțarea proiectelor din PNRR și din fonduri europene la Cluj-Napoca.

„Am primit vizita dnei Ramona Chiriac, Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România. Cu această ocazie am discutat despre finanțarea proiectelor din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și din fonduri europene la Cluj-Napoca și în zona metropolitană care au ca obiective îmbunătățirea mobilității și accesibilității, crearea și extinderea de spații verzi, susținerea de măsuri active pentru dezvoltarea economică și socială, creșterea performanțelor în administrația locală și nu în ultimul rând promovarea unui model de viață european.

Am subliniat importanța realizării proiectelor majore de infrastructură: metroul, trenul și centura metropolitană, precum și Spitalul Regional de Urgență Cluj.

Totodată, cu ocazia Anului European al Tineretului am prezentat viziunea orașului și proiectele care vor urmări bunăstarea, dezvoltarea și implicarea tinerilor în societate”, a declarat edilul Clujului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *