Ciucă: „Vom continua să susținem în continuare proiectul metroului la Cluj”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Premierul Nicolae Ciucă a susținut vineri, 20 mai, o conferință de presă alături de ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

Alături de cei doi au mai fost prezenți primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, președintele CJ Cluj, Alin Tișe, europarlamentarul Daniel Buda și șeful Cancelariei premierului, Mircea Abrudean.

Ieri am participat la dezbaterea privind viitorul Europei. A fost o oportunitate pentru noi, atât la nivelul Guvernului, cât și la nivelul administrației locale, să putem avea un dialog deschis și onest în ceea ce privește modul în care acționăm și modul în care implicăm tinerii. De asemenea, a fost o foarte bună oportunitate să discutăm cu reprezentanții administrațiilor locale.

Unde avem administrații liberale, cum e la Cluj, Alba, Oradea, s-au putut realiza obiectiv asumate și care au însemnat mult. Totodată, am putut să vedem o serie întreagă de proiecte care sunt în stadiul de a putea fi demarate, discutăm de Spitalul Regional, dar și de proiectul metroului din Cluj.

Am sprijinit și vom continua să sprijinim acest proiect pentru că el este cât se poate de necesar cetățenii municipiului, mai ales dacă privim ritmul în care s-a dezvoltat.

Dincolo de măsurile pe care primăria deja le-a luat în ceea ce privește tranziția spre energia verde, către energia curată, și deja sunt mijloace de transport în comun electrice. Sunt proiecte care vor continua să ducă la modernizarea și eficientizarea tuturor activităților la nivelul municipiului și a județului”, a declarat Ciucă.

Șeful Guvernului a mai precizat că, în cursul zilei de vineri, va avea o serie de vizite la companiile Bosch, Terapia și Farmec din Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *