Drulă a „șters” pe jos cu Emil Boc la Cluj. Liderul USR la acuzat de incompetență și minciună pe edilul Clujului

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Președintele interimar USR, Cătălin Drulă, alături președintele USR București, Vlad Voiculescu, au descins la Cluj pentru a trezi la viață opoziția împotriva primarului Emil Boc și a liberalilor.

Drulă l-a acuzat public pe Emil Boc de minciună și incompetență în contextul proiectelor majore de infrastructură, cum ar fi Centura Metropolitană și metroul.

Am venit astăzi la Cluj ca să fluier în biserică. Vremurile în care Emil Boc vorbea ca un arhanghel galben-pesedist s-au terminat. E momentul ca cineva, noi, USR și Cătălin Drulă să îi spunem că minte cu nerușinare. Mi se pare comic dacă nu ar fi trist cum Boc a făcut o obsesie pentru mine. Colegii de la comunicare mi-au semnalat că Emil Boc menționat numele de 14 ori într-o conferință. Asta denotă că lui Emil Boc îi e frică de mine și de USR. 2024 este după colț.

Sunt astăzi aici ca să spun că Clujul are nevoie de viziune și de proiecte mari. Si vreau să vă spun adevărul despre Centura Metropolitană pe care nu o să îl auziți de la domnul Boc, despre metrou și alte peoiecte.

Centura Metropolitană este un proiect extrem de întârziat din cauza că administrația lui Emil Boc este paralelă cu proiectele de infrastructură mare. În 2017 a luat Emil Boc acest proiect în ogradă, dar nu a reușit să facă nici măcar studiul de fezabilitate. În 2018 a făcut unul, dar au trecut 4 ani si nu a mai fost aprobat, nu există expropieri, nu există toate avizele, iar acordul de mediu a fost obținut abia zilele trecute.

Nu există vinovații imaginari pe care îi caută Emil Boc există doar Boc care este incompetent. În 2021 la minister am susținut acest proiect cu toată forța, am discutat în mod repetat cu proiectanții centurii, iar specialiștii din CNAIR au venit la Cluj pentru a accelera etapele acestui proiect.

M-am străduit să fac eu munca lui Emil Boc de care el nu a fost în stare„, a declarat Cătalin Drulă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *