Tarcea, despre festivalul Khetane de la Pata Rât: „Nu am reușit să ajung, dar am alocat suma de 30.000 lei din bugetul local”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Organizatorii festivalului Khetane de la Pata Rât s-au plâns în permanență că nicio autoritate publică nu a luat parte la eveniment, însă viceprimarul Dan Tarcea s-a scuzat că a fost plecat din localitate și nu a ajuns, dar a precizat că evenimentul a fost susținut de la bugetul local cu 30.000 lei.

„Din păcate nu am reușit să ajung, am fost plecat din localitate în perioada respectivă. Aș începe prin a spune că noi am susținut acest festival, am alocat suma de 30.000 de lei de la bugetul Primăriei Cluj-Napoca pentru a putea fi organizat acest festival de la Pata Rât. Suntem parteneri acolo și am făcut acest lucru și pentru comunitatea de acolo”, a declarat viceprimarul, la un post de radio local.

Primul festival comunitar la Pata Rât a avut loc weelendul trecut, Khetane, iar timp de trei zile au avut loc proiecții de film, concerte, activități pentru copii, dezbateri, dar și o prezentare de modă, toate gândite și calibrate special pentru a facilita interacțiunile sociale între locuitorii ghetoului clujean și locuitorii orașului.

Organizatorii festivalului au anunțat data ediției cu numărul doi Khetane, în weekendul 11-13 august 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *