Deputatul Oana Murariu intră în cursa pentru șefia USR Cluj

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider
Deputatul Oana Murariu a anunțat că intră în cursa pentru șefia USR Cluj.
 
„Astăzi mi-am anunțat, în rândul colegilor din USR PLUS Cluj, intenția de a candida pentru funcția de Președinte al Filialei Județene. USR PLUS a trecut prin multe transformări la nivel național și local, dar nucleul dur al partidului – noi, oamenii tineri, bine pregătiți profesional, mereu gata să luptăm împotriva corupției și să apărăm drumul democratic european al României – suntem la fel de activi ca la început.
Organizația are un potențial extraordinar la Cluj datorită calității membrilor și trebuie să punem mai mult în valoare acest lucru în cadrul unei echipe unite, în care fiecare să fie ascultat. Să ascult oamenii, să fiu atentă la problemele lor, este ceea cea am încercat să fac constant în ultimii doi ani ca deputat. De aici și numărul mare de audiențe, de întâlniri în teritoriu la fiecare sfârșit de săptămână sau de proiecte de lege votate în Parlament. Am puterea să ascult, să pun în practică și să conving. Cel mai recent exemplu ține de activitatea de vicepreședinte al Comisiei speciale pentru legile justiției, unde a fost nevoie de toate eforturile pentru a împiedica amendamente prin care se încearcă restrângerea independenței justiției. De altfel, sistemul de reacție de la cetățeni către membri, către primari, viceprimari, consilieri județeni și locali și mai apoi către parlamentari reprezintă cea mai bună modalitate de a împiedica abuzurile actualei coaliții de guvernare PSD-PNL-UDMR, dar și de a ne impune proiectele în administrația locală și în Parlament.
Avem nevoie să întărim acest sistem, să devenim o echipă cât mai puternică, astfel încât să ne atingem obiectivul politic la alegerile din 2024, acela de a primi o susținere cât mai mare din partea clujenilor pentru că județul Cluj merită mai mult, România merită mai mult – o clasă politică dedicată intereselor cetățenilor și nu doar unor grupuri restrânse de politicieni.”, a explicat Murariu. 
În cursa pentru șefia USR mai sunt și alți doi candidați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *