EMISIUNEA AGORA LIVE, prima ediție din 2023!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider
 
Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj a vorbit despre organizarea unui referendum pentru a afla ce evenimente vor să vadă oamenii pe Cluj Arena!
 
„Dacă Clujul își dorește să aibă mai departe competiții și de acest tip. Dacă clujenii doresc un referendum să ne spună ce doresc să se întâmple pe stadion, doresc numai fotbal, doresc și fotbal și evenimente culturale, doresc Untold sau nu îl doresc, nu știu asta pentru că nu am întrebat pe toată lumea. Greu de spus astăzi dacă întrebându-i spun că doresc doar fotbal sau doresc și Untold. Nu toată lumea e cu fotbalul cum credem noi. Noi credem că toată lumea e cu fotbalul, nu este așa. O să aveți o supriză dacă întrebați oamenii”, a spus acesta la Radio Napoca live.
 
Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a spus la ultima conferința de presă că SNCFR i-a solicitat să facă o linie proprie de cale ferată pentru Trenul Metropolitan și că proiectul e acum pe masă, spre „analiză”, fiind, cumva, împotmolit.
 
Dezbatem aceste subiecte dar și altele, joi, 19 ianuarie, ora 10.30, la AGORA LIVE, pe pagina de facebook Clujul Politic cu invitații realizatorului Tiberiu Fărcaș:
 
Remus Florescu, redactor-șef adjunct Adevărul
Curteanu Mihai, vicepreședinte Asociația Metro Urban
Gabriel Horia Nasra, președinte Asociația Metro Urban
 
Ne vedem mâine la 10.30 pe pagina Clujul Politic!
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *