Miruna Pascu rămâne în arest preventiv / Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă

Slider Special

Miruna Pascu, mama lui Vlad, autorul accidentului de la 2 Mai, din luna august, în urma căruia doi tineri au murit, rămâne în arest preventiv, a decis Curtea de Apel Bucureşti. Decizia magistraţilor este definitivă.

Curtea de Apel Bucureşti a decis joi, să respingă ca nefondată contestaţia Mirunei Pascu la decizia Tribunalului Bucureşti de arestare preventivă pentru 30 de zile. Hotărârea instanţie este definitivă. 
 
Săptămâna trecută, Miruna Pascu a fost arestată preventivă de magistraţii de la Tribunalul Bucureşti, la propunerea procurorilor DIICOT. 
 

Conform procurorilor, din cercetări a rezultat faptul că, în mod conştient şi deliberat inculpata – care este mama lui Vlad Pascu, Miruna Pascu – ”a exercitat  presiuni de natură să constrângă moral  o persoană, pentru a o determina să nu dea declaraţii de martor  sau să facă declaraţii mincinoase, într-o cauză instrumentată de către DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa privind săvârşirea infracţiunii  de deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *