Preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, prins în flagrant de DNA / El este acuzat că ar fi primit mită peste un milion de lei / A fost reținut 24 de ore

Politica nationala Slider

Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins, vineri seară, în flagrant de procurorii DNA, care-l acuză că ar fi primit peste un milion de lei mită pentru un contract, conform news.ro.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că va propune colegilor excluderea lui Buzatu din partid.

Potrivit G4 Media, la această oră, procurorii efectuează percheziţii la domiciliul lui Dumitru Buzatu.

El ar fi primit o mită de 1,25 milioane lei pentru acordarea unui contract.

Banii marcați de DNA găsiți în portbagajul mașinii lui Buzatu/ Foto g4media.ro

”Voi convoca mâine de urgenţă Biroul Politic Naţional în format online şi voi propune colegilor excluderea domnului Dumitru Buzatu din partid. Am spus întotdeauna că în mandatul meu toleranţa pentru faptele de corupţie este ZERO! Iar cei care nu înţeleg acest lucru nu au ce căuta în PSD”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Dumitru Buzatu, preşedinte al CJ Vaslui, a fost reales la îceputul anului în funcţia de lider al filialei judeţene a PSD Vaslui.

UPDATE

Premierul Marcel Ciolacu, care este și președintele PSD Cluj-Napoca, a anunțat că va convoca sâmbătă ”de urgență” Biroul Politic Național în format online și va propune excluderea lui Dumitru Buzatu din partid.
„Am spus întotdeauna că în mandatul meu toleranța pentru faptele de corupție este ZERO! Iar cei care nu înțeleg acest lucru nu au ce căuta în PSD!”, a mai anunțat Ciolacu.
 

Avere imensă pentru un bugetar14 case și terenuri, păduri, șalupă, bolid și zeci de mii de euro se regăsesc în cele patru pagini de bunuri notate în cea mai recentă declarație de avere de Dumitru Buzatu, absolventul de Filosofie, bugetar de 30 de ani și șeful celui mai sărac județ, prins în flagrant de DNA, vineri, în timp ce ar fi luat o mită de 1,25 milioane de lei, scrie g4media.ro

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *