Sondaj CURS. PSD conduce în topul intenţiilor de vot la parlamentare, urmat de PNL, care e despărţit de AUR de doar un procent

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

PSD conduce în topul intenţiilor de vot la parlamentare, urmat de PNL, care e despărţit de AUR de doar un procent, conform datelor celui mai recent sondaj CURS, care indică şi că Partidul Dianei Şoşoacă ar obţine numărul de voturi necesar pentru a intra în Parlament, în timp ce UDMR şi PMP ar rata intrarea în forul legislativ, conform unui comunicat remis redacției Clujul Politic.

PSD are 31% din intenţiile de vot la parlamentare, iar PNL 19%, fiind urmat, la diferenţă de un procent, de AUR.
 
USR are 11% şi este urmat de Partidul SOS al senatoarei Diana Şoşoacă, fost membru AUR, care ar fi votat de 5% dintre alegători, ceea ce înseamnă că ar întruni pragul electoral necesar admiterii în Parlament.
 
UDMR, Partidul Umanist Social-Liberal şi PMP au fiecare câte 4%, astfel că nu ar intră în Parlament, relevă sondajul CURS.
 

 
 
 
Sondajul a fost realizat în perioada 12-22 septembrie,  faţă-în-faţă, la domiciliul respondenţilor, pe un eşantion de 1008  persoane, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste. Marja maximă de eroare la nivelul întregului eşantion este +/-3.1% la un nivel de încredere de 95%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *