VIDEO Ministerul Justiţiei are ca prioritate zero pe agendă tema fugarilor+600 au fost aduși înapoi în țară

Politica nationala Slider

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu afirmă vineri că Ministerul Justiţiei are ca prioritate zero pe agendă tema fugarilor, ea precizând că de la începutul anului şi până acum, sunt mai bine de 600 de fugari pe care statul român a reuşit să îi aducă înapoi în România, conform News.ro.

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu afirmă vineri că Ministerul Justiţiei are ca prioritate zero pe agendă tema fugarilor, ea precizând că de la începutul anului şi până acum, sunt mai bine de 600 de fugari pe care statul român a reuşit să îi aducă înapoi în România.

 

„E important să ştiţi că Ministerul Justiţiei are ca prioritate zero pe agendă tema fugarilor. De asemenea, un semnal bun venit din partea Guvernului este faptul ca această temă este de interes şi pentru Guvernul României, pentru că doar împreună putem să facem ca numărul fugarilor din România să se diminueze”, afirmă ministrul Justiţiei într-un mesaj pe Facebook.

Alina Gorghiu precizează că, de la începutul anului şi până acum, sunt mai bine de 600 de fugari pe care statul român, prin autorităţile sale, a reuşit să îi aducă înapoi în România, să execute pedeapsa în penitenciarele româneşti.

”Societatea românească merită o Justiţie care să meargă până la capăt”, mai spune Alina Gorghiu.

 

Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi că vrea să îi ceară ministrului Justiţiei un raport privind situaţia tuturor cetăţenilor români care au condamnării definitive şi au fugit din ţară ca să se sustragă de la executarea pedepsei, pentru a vedea care sunt demersurile întreprinse de statul român în această privinţă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *