Eugen Tomac: România are nevoie de o soluţie curată, de dreapta. Iar ea poate fi construită împreună cu USR şi Forţa Dreptei / Aceasta este singura speranţă după marea trădare a PNL

Politica nationala Slider

Preşedintele PMP; Eugen Tomac, vorbeşte despre realizarea unui pol de dreapta, alături de USR şi Forţa Dreptei, singura alternativă la actuala guvernare ”toxică”. ”Aceasta este singura speranţă după marea trădare a PNL”, susţine liderul PMP.

”România are nevoie de o soluţie curată, de dreapta. Iar ea poate fi construită împreună cu USR şi Forţa Dreptei”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, liderul PMP, Eugen Tomac.

Acesta enumeră câteva dintre motivele pentru care este necesr acest pol de dreapta:

  • Pentru că actuala guvernare nu este în stare să construiască o autostradă care să lege Moldova de restul ţării.
  • Pentru că PSD şi PNL au pierdut banii din PNRR.
  • Pentru că actuala putere bagă pumnul în gura partidelor de opoziţie.
  • Pentru că PSD şi PNL nu au eliminat pensiile speciale.
  • Pentru că PSDNL a ratat construcţia de noi spitale.
  • Pentru că PSD şi PNL, în frunte cu Preşedintele Iohannis, au minţit dascălii.
  • Pentru că PSD şi PNL au dublat într-un an datoria publică a României.
  • Pentru că PSD şi PNL au mărit taxele şi impozitele;

Tomac anunţă, de asemenea, că la Conferinţa Regională Nord-Est a formaţiunii, care a avut loc sâmbătă, au fost peste 900 de oameni, membri şi simpatizanţi ai PMP din Suceava, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui şi Botoşani.

”Ne-au fost alături reprezentanţi ai USR, Forţa Dreptei, precum şi ai Partidului Naţional Ţărănist Maniu – Mihalache. Doar împreună putem construi un pol de dreapta credibil, o alternativă la actuala guvernare, toxică pentru România şi cetăţenii ei. Este evident că aceasta este singura speranţă după marea trădare a PNL. Cei care acum 3 ani se jurau că vor lupta cu PSD, astăzi i se supun întru totul”, a mai scris Tomac.

Acesta afirmă că PMP şi-a păstrat ”coloana vertebrală de-a lungul timpului”.

”Noi credem în democraţie, în libertate şi în oamenii oneşti ai acestei ţări.  Le mulţumesc tuturor celor prezenţi astăzi la Suceava, în special delegaţiei USR, condusă de domnul Lucian Viziteu, primarul municipiului Bacău. Felicit echipa minunată a PMP Suceava, condusă de domnul Preşedinte Marian Andronache, pentru organizarea extraordinară a  acestei reuniuni. Sunt convins că împreună suntem o forţă”, a mai transmis Tomac.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *