Marcel Ciolacu, după ce AUR a împărţit pliante la SNSPA: Este un atac mârşav, la fel cum este atacul lor şi la UE şi la NATO / Întrebat cât de mare este pericolul reprezentat de AUR: Până în ziua votului românii vor fi informaţi foarte clar

Politica nationala Slider

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al Partidului Social Democrat, a afirmat, vineri seară, că ceea ce a făcut AUR la SNSPA, unde s-au împărţit pliante ale formaţiunii, este ”un atac mârşav, la fel cum este atacul lor la UE şi NATO”.

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat, vineri seară, la Râmnicu Vâlcea, cât de mare ste pericolul reprezentat în anul electoral viitor de AUR, care a împărţit pliante la deschiderea anului universitar de la SNSPA.

”Românii au întotdeuna dreptate. Sunt ferm convins că până în ziua votului românii vor fi informaţi foarte clar. Este un atac mârşav, la fel cum este atacul lor şi la UE şi la NATO. Aştept soluţiile pe care le au la UE şi NATO, la OCDE”, a replicat Marcel Ciolacu.

 

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a fost acuzată, luni, de către Liga Studenţilor din SNSPA de propagandă politică la deschiderea anului universitar, unde reprezentanţi ai formaţiunii politice au împărţit fluturaşi cu diferite mesaje.

”Această formaţiune politică descurajează studenţii să urmeze învăţământul superior”, au transmis studenţii, iar George Simion a precizat că mesajele sunt asumate.

 

”Susţinem 100% ce e în acele pliante, e un mesaj asumat”, a transmis liderul AUR.

La rândul său, rectorul SNSPA, Remus Pricopie, a afirmat că George Simion a organizat un ”atac clasic de tip legionaro-fascist în spaţiul academic”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *