Tișe, surprinzător la Napoca Live: ”Nu știu dacă voi mai candida, e posibil orice”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a oferit un răspuns surpriză, ezitant, la emisiunea săptămânală de la Napoca Live. Întrebat dacă va mai candida la un nou post de șef de Consiliu Județean, Tișe, care a fost și deputat în trecut la PDL, a dat un răspuns surprinzător: 

”Sincer nu m-am gândit ce urmează. Poate urma chiar un capăt de viață politică, poate urma orice. Nu știu. Este prematur să mă gândesc. Urmează să discutăm în partid cu colegii. Sondajul pe care îl vom face și va da o imagine a județului, a orașului, va spune exact cum stăm fiecare dintre noi, iar partidul va lua o decizie.

Astăzi este prematur să răspund. Realmente nu am luat o decizie dacă voi continua la Consiliului Județean sau nu. Nu am discutat deocamdată nici cu colegii, nici eu personal nu m-am gândit exact în ce direcție voi merge. Cred că în primăvara anului viitor, cam cu câteva luni înainte de alegeri, de obicei așa se întâmplă în partide.

Se face o analiză, se stabilesc vectorii care pot aduce voturi și de acolo se construiește practic o campanie electorală. La PNL Cluj încă nu s-a discutat asta, nici la primărie, nici la Consiliul Județean, nici la parlamentare, europarlamentare. Se va anunța când vom ști pentru că totul este transparent”, a spus Tișe la radiou citat.

Alin Tișe este un politician vechi, experimentat, cunoscut în județ. A câștigat președinția fără probleme în 2020. E la al treila mandat de președinte de CJ. 

Nici un partid clujean nu a anunțat încă candidatul său la CJ doar USR face alegeri interne dar numele vehiculate nu au șanse să îl bată pe Alin Tișe. USR anunță la anul cine îl va contracandida pe Tișe la  șefia județ. AUR de asemenea sondajează personalități care ar candida. De la PSD Cluj nu se așteptă surprize.

În piața politică circulă tot felul de zvonuri despre poziționările din PNL dar nu e nimic sigur. Cei trei lideri PNL, Daniel Buda, europarlamentar și președinte PNL Cluj pe județ, Emil Boc și Alin Tișe vor decide situația în PNL începând cu europarlamentarle din 9 iunie. Până la locale mai este mult timp, lucrurile se pot schimba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *