Ciucă, despre o candidatură la prezidenţiale: „Mi se pare absolut nefolositor să se intre într-o campanie în momentul de față”

Politica nationala Slider

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi seară că nu este momentul să discute despre o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidenţiale, fiind „absolut nefolositor” să se intre în campanie.

Nicolae Ciucă a fost întrebat joi seară, la TVR Info, dacă va candida la alegerile prezidenţiale de la anul. „Nu am răspuns niciodată la această întrebare şi vreau să o clarific pentru totdeauna. Ne concentrăm pe obiective, pe ce avem de făcut pentru ţară. Mi se pare absolut nesolositor să se intre într-o campanie în momentul de faţă”, a răspuns Ciucă, potrivit News.ro.

Liderul PNL a explicat că „sunt probleme care ţin de politica internă a fiecărui partid şi partidul trebuie să decidă”. „În funcţie de asta ne vom adapta fiecare dintre noi. Nu este momentul pentru astfel de discuţii. O spun din toată credinţa mea, pentru că nu ăsta este subiectul astăzi”, a mai afirmat Ciucă.

„Ca să onorăm istoria PNL, trebuie să muncim” El a mai spus la aceeași emisiune că are foarte mare încredere în capacitatea PNL şi a oamenilor săi, dar, pentru a onora istoria PNL, trebuie să se muncească şi să se urmărească efecte pe termen mediu şi lung.

„Eu cred foarte mult în capacitatea PNL, în oamenii PNL, în determinarea PNL să ducă mai departe acea istorie despre care ne place să vorbim (…) Ca să onorăm istoria PNL, trebuie să muncim şi trebuie să nu ne uitm la ce fac alţii, trebuie să ne uităm la ce facem noi”, a afirmat preşedintele PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *