Consiliul județean anunță lucrări de întreținere pe drumul județean Răchițele – Ic Ponor

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrări de întreținere pe drumul județean DJ 108C Răchițele – Ic Ponor. Acestea vizează un sector în lungime de peste 19 kilometri, situat între kilometrul 53+529 și kilometrul 72+844, anunță instituția. 

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „E un nou drum de mare interes turistic pe care acționăm, pentru că e important nu doar să reabilităm și să modernizăm drumurile județene ci să le și menținem în foarte bune condiții de circulație.”

Urmează a fi, astfel, executate lucrări constând în curățarea platformei drumului de materialul adus de viituri, aducerea la profil a acostamentelor prin tăieri mecanice, completarea acostamentelor cu material pietros, curățarea acostamentelor în dreptul parapetelor, curățarea mecanizată a șanțurilor și a rigolelor. De asemenea, urmează a fi executate și lucrări de tăiere a lăstărișului și a vegetației din zona drumului.

Durata maximă de execuție a lucrărilor de întreținere este de două luni.

Reamintim în acest context faptul că forul administrativ județean a încheiat recent 22 de noi contracte pentru întreținerea drumurilor județene, acestea vizând peste 268 de kilometri de drum.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *