USR și-a lansat candidații la europarlamentare. O clujeancă e în primii 10

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Congresul ALDE, organizat la București, a reunit peste 200 de delegați din 60 de partide liberale europene și a transmis un semnal de încredere în USR al liberalilor europeni.

„Participăm la dezbaterea și conturarea viitorului Europei care nu poate fi decât al democrației liberale”, a declarat Oana Murariu președintele USR Cluj.

Pe scena au urcat Timmy Dooley și Ilhan Kyuchyuk, copreședinții ALDE, și Stéphane Séjourné, președintele Renew Europe, alături de Cătălin Drulă, președintele USR și Dan Barna, vicepreședinte ALDE Europe și candidat la europarlamentare pe lista YSR.

În cadrul acestui eveniment major, USR și-a lansat oficial candidații pentru Parlamentul European, o listă deschisă de Elena Lasconi, primărița USR de Câmpulung, pe care se află și Adriana Cristian, consilier local USR în Cluj Napoca.

„Reprezint o generație care aspiră la o Românie modernă, europeană și pot să am o voce puternică pentru Cluj și pentru toată țara, în Europa”, a declarat aceasta. Ea se află pe locul 8 pe lista posibililor eurodeputați.

După AUR, USR e al doilea partid care își anunță candidații la europarlamentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *