SCANDALUL LASCONI. Clotilde Armand, atac la colega de partid: Treaba ta ca primar nu este să spui cine cu cine să se căsătorească, cum să intervină statul în familii

Politica nationala Slider

Primarul USR al Sectorului 1, Clotilde Armand, s-a lansat sâmbătă într-un atac la colega de partid, primarul USR din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, informează News.ro.

”Treaba ta ca primar nu este să spui cine cu cine să se căsătorească, cum să intervină statul în familii. Dacă nu înţelegi asta, înseamnă că n-ai ce căuta în nicio funcţie publică”, a spus Clotilde Armand, după ce Lasconi a mărturisit că a votat DA la referendumul pentru familie din 2018.

”Treaba ta ca primar nu este să spui cine cu cine să se căsătorească, cum să intervină statul în familii. Treaba primarului este să aibă grijă de comunitate. De întreaga comunitate. Indiferent de culoare, religie sau sex. Iar această grijă nu se manifestă la televizor”, a scris Clotilde Armand pe Facebook. 
 
”Dacă nu înţelegi asta înseamnă că n-ai ce căuta în nicio funcţie publică”, mai spune primarul Sectorului
1.
 
Elena Lasconi, cap de listă USR la alegerile europarlamentare, a dezvăluit că a votat ”DA” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018. „Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a spus Lasconi la Prima TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *