VIDEO. Alegeri locale în Republica Moldova. Maia Sandu: Am votat pentru oameni în care am încredere că vor munci responsabil pentru beneficiul cetăţenilor

Politica externa Slider

Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, şi-a exercitat dreptul la vot, la alegerile locale de duminică. Preşedinta a declarat că a votat pentru oamenii în care are încredere şi a chemat lumea să iasă masiv la vot. Şefa statului a fost însoţită la secţia de votare de colegii şi de sora sa, conform News.ro.

emn pe toţi cetăţenii Republicii Moldova să meargă la vot, pentru că votul însemnă puterea poporului. Cu toţii vrem  să trăim într-o ţară şi loc în care guvernate de puterea poporului. (…) Am votat pentru oameni în care am încredere că vor munci responsabil pentru beneficiul cetăţenilor, pentru oameni care ar pune umărul ca noi cu toţii să realizăm proiectul de integrare europeană a Republicii Moldova – care însemnă pace, respect pentru fiecare cetăţean al ţării noastre şi bunăstare”, a declarat preşedinta Maia Sandu, conform NewsMaker citat de News.ro.

Întrebată când a venit pentru prima dată în Chişinău şi cum s-a schimbat capitala ţării de atunci, ea a precizat că locuieşte la Chişinău din 1989 – de când a început facultatea.

„De atunci, lucrurile s-au schimbat uneori spre bine, alteori spre mai puţin, dar toate lucrurile care s-au făcut bine datorită cetăţeanului, datorită votului lor. Să ţinem cont că Chişinăul poate deveni cu adevărat confortabil cu sprijinul UE” – a mai precizat preşedinta ţării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *