Tibi

EDITORIAL. Ne-am fript bine cu Iohannis

Editoriale Slider
Ceea ce a reușit Recorder, și nu de ieri de azi, este ceea ce se numește jurnalism independent de mare clasă.
 
Presa de azi, tipărită și online, locală, regională și națională, a preluat subiectul investigației date ieri publicității despre refuzul Administrației Prezidențiale de a divuga sumele cheltuite de cuplul prezidențial pe călătoriile cu avioane private închiriate.
 
Investigația e clară și îl pune într-o lumină negativă pe președintele Iohannis și Administrația Prezidențială. 
 
Încă de când a spus cinic celebra ”ghinion” când a fost întrebat cum de are 6 case ca profesor de liceu și alți profesori nu, încă de atunci trebuia să se ridice semne de întrebarea asupra cinismului dus la maximum. Să ne punem semne de întrebare.
 
Majoritatea nu am făcut-o și l-am și votat și de 2 ori. Nici nu am avut alternativă, poate Ponta ar fi fost, nu știu, dar atunci era așa o atmosferă anti PSD și anti Ponta că nu ne interesa nimic. Ăsta e adevărul
După 10 ani de președinție Iohannis, la anul, România Educată e 0 iar bilanțul e subțire…nu știu ce ar putea repara. Poate acum să fie transparent și să ofere informațiile cerute de Recorder…
 
La început a fost ok, s-a opus regimului Dragnea pe față, a fost ultima frontieră împreună cu societatea civilă și media, apoi PNL a guvernat cu USR, după 2 miniștri remaniați USR a plecat sau a fost dat afară, depinde cum vedem situația aceea, apoi a schimbat trei președinți PNL sfârșind cu aducerea PSD la Putere…Ciudat traseu.
 
Acum va pleca în turneu diplomatic de 10 zile în Africa (un lucru bun).
 
Nu pot să mai spun decât câ trebuie susținuți prin donații cei de la Recorder în continuare, una din puținele instituții media naționale care oferă jurnalism de calitate.
 
Iar cu Iohannis vom vedea ve se va mai întâmpla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *