Comisarul european pentru coeziune și reforme, vizită în România. Ciolacu:România are un grad de absorbţie a fondurilor europene de 90% pentru exerciţiul financiar 2014-2020, afându-se pe locul 4 în UE

Politica nationala Slider

Premierul Marcel Ciolacu a transmis, marţi, că România are un grad de absorbţie a fondurilor europene de 90% pentru exerciţiul financiar 2014-2020, afându-se pe locul 4 în UE, o premieră istorică care a fost salutată astăzi la Bucureşti de Comisarul european pentru coeziune şi reforme, Elisa Ferreira.

”România are un grad de absorbţie a fondurilor europene de 90% pentru exerciţiul financiar 2014-2020, afându-se pe locul 4 în UE. Această premieră istorică a fost salutată astăzi la Bucureşti de Comisarul european pentru coeziune şi reforme, Elisa Ferreira”, a afirmat Marcel Ciolacu.

”Doamna comisar ne-a încurajat să continuăm dezvoltarea capacităţilor administrative şi să gândim pe mai departe programe de specializare economică şi tehnologii din ce în ce mai sofisticate, pentru a trece de la etapa de dezvoltare a infrastructurii la cea de economie producătoare de bunuri cu mare valoare adăugată”, mai spune Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *