DECIZII IMPORTANTE. Nu se va mai circula pe Universității, Kogălniceanu și Iuliu Maniu!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider
Decizii foarte importante ale Comisiei de sistematizare a circulației din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, luate în 9 ianuarie.
 
Apar noi zone pietonale în municipiul Cluj-Napoca si nu oriunde! Nu se mai circulă pe străzile Kogălniceanu, str. Universității, str. Iuliu Maniu și arealul adiacent!
 
Marți, 9 ianuarie, s-a desfășurat ședința comisiei de sistematizare a circulației în care a fost luată decizia privind pietonalizarea străzilor Kogălniceanu, Universității, Iuliu Maniu și reglementările de circulație complementare.
 
Comisia, în unanimitate, a adoptat decizia de transformare în zone pietonale a acestor străzi din centrul istoric al municipiului. Astfel se vor institui următoarele reglementări de circulație cu obiectivul de prioritizare a pietonilor și bicicliștilor:
– accesul auto va fi permis pe aceste străzi doar riveranilor, mașinilor de aprovizionare și pentru situații de urgență
– autobuzele școlare, care aduc și iau copiii de la școală, vor avea de asemenea acces pe străzile Kogălniceanu și Universității
– str. Iuliu Maniu devine zonă pietonală între Piața Unirii și strada Baba Novac
– str. Baba Novac va rămâne deschisă traficului pentru a face legătura între străzile A. Iancu și bd. Eroilor
– pe str. Avram Iancu se păstrează reglementările actuale, adică va fi permis ca din Piața Cipariu să vii în continuare pe str. A. Iancu pentru a putea să faci la dreapta pe str. Universității
– pe str. Hermann Oberth se va inversa sensul de circulație de ieșire dinspre str. I.C. Brătianu înspre bd. Eroilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *