Avram Gal, președinte PSD Câmpia Turzii și acționar al Transylvania Steak House, condamnat la cinci ani cu executare. Sentința e cu apel. Acesta se retrage din viața politică

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Avram Gal, președinte PSD Câmpia Turzii și acționar al restaurantului de lux Transylvania Steak House din Cluj-Napoca, a fost condamnat vineri, 16 februarie, la cinci ani cu executare. Sentința e cu apel în 10 zile, informează știripesurse.ro.

Gal a anunțat pe contul său de facebook că se retrage din viața politică. 

Condamnarea a fost dată de Tribunalul București, pentru traficul de influență de 600.000 de lei comis legat de afaceri cu material anti Covid.

„Viata ne oferă multe încercări, însă trebuie să avem credința și tăria de a le depăși.

În acest moment dificil pentru mine și familia mea, reprezentat de pronuntarea unei hotarari penale de condamnare in prima instanță in privinta mea, vreau sa precizez că rămân pe deplin încrezător în justiție și am convingerea fermă că până la urmă se va face dreptate.

Voi exercita calea de atac prevăzută de lege și voi demonstra ca sunt nevinovat.

Vreau doar sa mai anunt faptul ca ma voi retrage din viata politica, pentru a evita asocierea acestui moment nefericit cu imaginea și prestigiul partidului politic din care fac parte. Doamne ajută!”, a scris Avram Gal, pe Facebook.

El a devenit foarte cunoscut din momentul în care s-a ocupat de promovarea restaurantului unde era acționar și vindea un burger învelit în foiță de aur cu 6000 de euro! Gal a fost foarte prezent în social media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *