Cătălin Drulă: Marcel de la Buzău încearcă şi o glumă de maidan şi mă face Mirel din Turnu Măgurele. Tocmai el, preşedintele PSD care scuză hărţuitorii sexuali din partid/ E ok, în câteva luni o să mergi şi tu după Adrian Năstase

Politica nationala Slider

Liderul USR, Cătălin Drulă, îi răspunde premierului Marcel Ciolacu după ce acesta l-a comparat cu personajul Mirel din Turnu Măgurele, informează News.ro.

”Ştiu sigur că Marcel de la Buzău nu se pricepe la mai nimic”, afirmă Drulă, adăugând că preşedintele PSD ”scuză hărţuitorii sexuali din partid”. ”Antreprenorii sunt trataţi drept infractori şi ameninţaţi cu arma de ANAF. Hăitaşul lui Hayssam îi hăituieşte pe întreprinzătorii români. Cam pe aici suntem, Marcele, dar e ok, în câteva luni o să mergi şi tu după Adrian Năstase”, adaugă Drulă.

”Înţeleg că premierul Ciolacu m-a atacat la postul de casă RTV că mă pricep la toate. Nu ştiu dacă e aşa, dar ştiu sigur că Marcel de la Buzău nu se pricepe la mai nimic. Şi în bun spirit pesedist i s-a umflat capul de la funcţie. Marcel de la Buzău încearcă şi o glumă de maidan şi mă face Mirel din Turnu Măgurele. Tocmai el, preşedintele PSD care scuză hărţuitorii sexuali din partid, punând vina pe victimele lor că răspund noaptea la telefon”, a scris Cătălin Drulă, pe Facebook.

El s-a întrebat, retoric, ”la ce se pricepe Marcel?”.

”Tocmai ne-a dat cea mai mare inflaţie din Europa de departe pe luna ianuarie. Cele mai mari scumpiri. Economia aproape în recesiune. Taxe mai mari, birocraţie sufocantă. Antreprenorii sunt trataţi drept infractori şi ameninţaţi cu arma de ANAF. Hăitaşul lui Hayssam îi hăituieşte pe întreprinzătorii români. Cam pe aici suntem, Marcele, dar e ok, în câteva luni o să mergi şi tu după Adrian Năstase. Cam aşa fac românii cu pesediştii cu cap umflat în marii ani electorali. După 20 de ani, se va repeta istoria”, a conchis Drulă.

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că nu face nicio diferenţă între George Simion, Cătălin Drulă, Dan Barna, Dacian Cioloş, întrebând ce au lăsat aceştia în urma lor pentru ţară. El i-a comparat pe toţi cu “Mirel din Turnu Măgurele”, personaj din cântecul Macarena al Erikăi Isac, susţinând că acesta este şi stilul lor: se pricep la toate, le ştiu pe toate.

 

 

viewscnt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *