OFICIAL. Viorel Băltărețu, USR Cluj, și-a lansat candidatura la Primăria Cluj-Napoca. ”Doar USR poate aduna în jurul ei toată opoziția la administrația PNL”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul USR Cluj, Viorel Băltărețu și-a lansat oficial, astăzi, 6 martie, la sediul de campanie, candidatura la primăria Cluj-Napoca, după ce el a câștigat cursa internă din partid.

La început a vorbit președintele USR, deputatul Oana Murariu.

 ”La USR Cluj-Napoca s-a ales o listă echilibrată, cu multe femei pe listă si sperăm că clujenii vor pune votul pe lista Alianța Dreapta Unită (ADU), ce ați văzut până acum în ultimii trei ani în Consiliul Local, vrem să ducem la alt nivel. Exercițiul nostru de ”primaries”, de alegeri interne transparente a fost ceva unic în România, în Transilvania, o dovadă de transparență. Îi doresc mult succes lui Viorel Băltărețu”, a spus Murariu.

A urmat la cuvânt candidatul la primărie Viorel Băltărețu:

”Le mulțumesc clujenilor pentru că m-au oprit pe stradă, că mi-au pus întrebări, că au venit cu solicitări la mine la cabinet. De aici s-au desprins trei mari concluzii: 

  1. clujenii își doresc schimbarea la Primărie
  2. PNL nu poate mai mult, Clujul poate mai mult
  3. USR e principala forță de opoziție din Cluj-Napoca. Avem o mare responsabilitate

Contextul e unul greu, acest partid PSDNL ne pune tot mai multe piedici, ne face ca această luptă să fie mai greu de câștigat. Mai sunt trei luni până la alegeri, o competiție grea, în care vom fi dezavantajați și sperăm să fie cât mai mulți clujeni alături de noi. Avem nevoie de opoziție unită, iar USR e aceea forță care poate uni toată opoziția față de administrația locală de acum înainte. Avem o echipă bună, manageri, profesori, it-iști, doctori, economiști etc oameni care au făcut performanță în meseriile lor, oameni care au dovedit în Consiliul Local că stăpânesc bine problemele Clujului” a spus Băltărețu.

Ce își propune acesta dacă ajunge primar: 

Centuri ocolitoare în patru ani

Școli, grădinițe, creșe în fiecare cartier. Hub educațional Bună Ziua și Hub Borhanci

Urbanism fără cumetrie

Aquapark și patinoar tot anul

Mediu de afaceri competitiv, susținut și implicat în deciziile comunității

eliminarea mirosului pestilențial din oraș

parcări moderne în cartiere și parc în drive la ieșire din oraș

smart city cu adevărat, 99 la sută administrație digitalizată

Citiți și:

Băltărețu despre Sabin Sărmaș: „În locul lui mi-aș fi dat demisia din PNL. Nu m-a surprins decizia lui de a candida”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *