Daniel Buda, atac dur la Sărmaș: „Un oportunist lipsit de caracter”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Atac dur al liderului PNL, Daniel Buda (foto), președintele filiale clujene, la adresa candidatului independent, Sabin Sărmaș, recent dat afară din PNL după ce și-a asumat să candideze la Primărie împotriva baronului local PNL, Emil Boc, aflat de cinci mandate la cârma administrației locale.

La emisiunea Ziua Live, Buda l-a atacat dur pe Sărmaș. Cei doi au fost colegi de partid și se cunosc bine. Buda spune că „aproape doi ani de zile nu l-a văzut nici Han Tătar prin Cluj”.

„Acest candidat se zbenguie în zona aceasta a spațiului online. E ca și cum un părinte își vede copilul că dă rateuri în viață. Eu, în calitate de președinte de organizație, am încercat să asigur un climat cât mai bun pentru toți cei care vor să se dezvolte, să se manifeste și să avanseze în diverse ierarhii. Nu eram decât un simplu pion într-o structură foarte mare dar întotdeauna am fost parte integrantă a ceea ce înseamnă efortul de echipă. Dar unii dintre ei… Sabin Sărmaș, s-a demonstrat de-a lungul timpul a fi un oportunist, care a profitat arzând unele etape în ceea ce înseamnă avansarea domniei sale în cariera politică. Dacă mă gândesc puțin, a ajuns consilier local arzând niște etape, nu era cel care să se fi validat de-a lungul timpului ca fiind un performer.

A avansat în această poziție într-o logică a unui oportunist, avea și o bună relație cu Ludovic Orban, domnul Emil Boc (l-a susținut – n.red) tocmai ca să ofere ocazia unor persoane să avanseze, iar la rugămințile colegilor de la București am spus «da, poate fi până la urmă o resursă umană bună». Din păcate, s-a dovedit a fi doar un oportunist”, a spus Daniel Buda.

Buda a negat că au existat discuții ca Sărmaș să fie locul 1 la parlamentare. ”Nici vorbă, este și de rea credință, pentru că folosește în spațiul public diverse convorbiri, discuții care nu au avut loc, și atunci te întrebi ce fel de om poate fi un astfel de candidat”.

Sărmaș este până la alegerea unui nou Parlament, parlamentar neafiliat. El și-a depus oficial candidatura la Primăria Cluj-Napoca ca independent.  ”Dacă prezenţa la Cluj este peste 50% îl bat pe Emil Boc. E un pariu!”, a spus acesta luni, când și-a depus dosarele cu semnături la BEC. El a strâns peste 5000 de semnături!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *