Actorul Bogdan Bob Rădulescu atacă politicienii clujeni: Nu vă e rușine, mă, leprelor?

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Cunoscutul actor Bogdan Bob Rădulescu critică dur politicienii clujeni aflați în campanie electorală într-un mesaj vehement pe rețelele de socializare. El face o paralelă între inaugurările de fațadă ale unor mari proiecte de infrastructură și o ceremonie de înmormântare! Totodată îi acuză pe politicieni de ipocrizie.

„Ați fost vreodată la o înmormântare? După ce coboară sicriul în groapă, vine familia pe rând, ia lopata sau hârlețul și pune niște pământ peste sicriul îngropat. Și mă gândeam unde am mai văzut treaba asta cu venit toți pe rând și aruncat o lopată de pământ? Ah, da! La startul lucrărilor de la Spitalul Regional de Urgență Cluj de acum 4 ani!!!!. Sau de la aceleași lucrări, la același Spital inexistent de săptămâna trecută. Sau astăzi, la Centura Metropolitană… „Nu vă e rușine, mă leprelor? Că oameni nu vă pot spune! Iar ironia face că ne anunțați oficial pe toate panourile și fără urma de jenă, în campania electorală, care e singurul vostru plan. Să construiți în Cluj. Târziu ne-am prins că voi construiți…dar construiți pentru voi. Apartamente cu sutele, cu miile, iar justiția, moartă, paralizată, incapabilă sau mai rău, complice sau coproprietară stă și tace. Pe banii noștri, pe nervii noștri, pe speranța noastră.”

Bob Rădulescu consideră că poporul român și implicit clujenii sunt în groapa săpată de politicieni:

„Iar în groapa aia de la înmormântare, în sicriul ăla suntem noi, proștii de rând, cu planurile, visurile, aspirațiile, așteptările, valorile și principiile noastre. Iar voi sunteți ‘famiglia’ cu lopata în mână care vă asigurați că sicriul ăla nu va mai vedea niciodată lumina zilei. Blestemați să fiți pentru restul zilelor voastre! Că atât mi-a rămas, să vă scuip, javrelor! Că de condamnați nici nu se pune problema să fiți, atâta timp cât dreptatea și justiția sunt în același sicriu…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *