Un nou consilier local în ultima ședință a actualului Consiliu Local Cluj-Napoca

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Andacs Zsolt Levente din UDMR a devenit marți,  28 mai, consilier local pentru următoarea perioadă ca urmare a demisiei altui consilier din același partid.

Mandatul de consilier a fost validat recent de către Judecătorie.

Minuta hotărârii: ”Admite cererea formulată de secretarul general al municipiului Cluj-Napoca. Declară vacant locul de consilier local supleant ales deţinut de dl. RACZ BELA GERGELY, de pe lista de candidaţi ai UDMR, ca urmare a demisiei de care s-a luat act prin Hotărârea nr. 259/23.04.2024 a Consiliului Local al Municipiului  Cluj-Napoca.

Validează mandatul de consilier local în cadrul Consiliului Local al municipiului obtinut de candidatul ANDACS ZSOLT LEVENTE, propus de UDMR. Dispune comunicarea prezentei hotărâri către: – prefectul județului – secretarul general al municipiului, căruia îi revine obligatia ca în prima zi lucrătoare ulterioară comunicării încheierii de a informa consilierii locali declarati alesi cu privire la validarea mandatelor lor si partidele politice sau organizatiile cetătenilor apartinând minoritătilor nationale; – Andacs Zsolt Levente propus de UDMR.

Cu drept de apel în termen de 3 zile de la comunicare, apel ce se va depune la Judecătoria Cluj-Napoca.”

 

Foto: Clujust.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *