VIDEO. Scandal la Aeroportul Cluj! George Simion, interzis la inaugurarea noului terminal de pasageri! „Scoateți-l pe Dîncu de pe listă, omul lui Coldea”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

George Simion, președintele AUR, a venit, miercuri dimineața, la Aeroportul din Cluj-Napoca, alături de membri ai AUR Cluj, pentru a-i cere premierului Marcel Ciolacu să îl scoată de pe lista de europarlamentari pe candidatul PSD Cluj, Vasile Dâncu.

„Este inadmisibil ce s-a întâmplat astăzi la Aeroportul din Cluj-Napoca. Practic comasații PSD-PNL au confiscat politic un obiectiv al statului român de frică că se cere scoaterea lui Vasile Dîncu de pe lista de europarlamentari, amicul lui Florian Coldea. Ce este mai trist pentru clujeni este că actualul primar, Emil Boc, stă la masă cu cei din Grupul de la Cluj, prietenii lui Coldea și Dumbravă. Toată această șleahtă care a făcut blat la Cluj l-au blocat pe George Simion, un deputat al României, să participe la eveniment” a declarat Călin Cozma, candidat al AUR la primăria Cluj.

Premierul PSD Marcel Ciolacu este la Cluj-Napoca. La Cluj-Napoca se mai află Nicolae Ciucă – președintele Senatului, Sorin Grindeanu – ministrul Transporturilor, Marcel Boloș – ministrul Finanțelor, Vasile Dîncu – fost vicepremier și ministru al Apărării, Lucian Bode – vicepreședinte al Camerei Deputaților.

https://fb.watch/sw32mpYswA/

Luni, preşedintele AUR, George Simion, i-a cerut premierului Marcel Ciolacu să îl retragă „de urgenţă” de pe lista candidaţilor PSD-PNL la alegerile europarlamentare pe senatorul Vasile Dîncu.

„Trebuie să spargem această linişte mormântală care a cuprins partidele politice şi Parlamentul de două săptămâni. (…) Nu ne lăsăm până nu demascăm toate iţele statului paralel, vom lupta împotriva acestor aranjamente. Dacă ei nu vor, noi o vom face. Un ultim apel către Marcel Ciolacu: să îl retragă de urgenţă de pe lista europarlamentarilor PSD-PNL pe Vasile Dîncu, omul care a fost şi este în continuare aproape de generalul negru Florian Coldea şi implicat în toate guvernele, în toate dedesubturile statului paralel”, a declarat George Simion în faţa sediului Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *