După eșecul de la Primărie, Viorel Băltărețu și-a dat demisia din funcția de președinte al USR Cluj-Napoca. Rămâne vice la județ

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

După modelul președintelui USR, Cătălin Drulă, care și-a dat demisia astăzi din funcție după rezultatul dezastruos de la europarlamentare și locale și la filiala USR Cluj a venit o demisie normală.

De data asta și-a anunțat intern demisia antreprenorul Viorel Băltărețu, din funcția de președinte al organizației municipale Cluj-Napoca, au anunțat acesta pe facebook.

Demisia survine după scorul foarte mic scos de Băltărețu, doar 5, 76,  în cursa la primărie. El este deputat USR și își continuă mandatul. De asemenea, el rămâne prim-vicepreședinte al organizatiei judetene USR! Deci aceasta demisie e una de formă, de imagine, nu e una până la capăt!

Mesajul lui Băltărețu:

Dragi clujeni, alegerile s-au încheiat, dar munca mea continuă.
Rezultatul alegerilor la Primărie nu a fost unul bun și mi-l asum în întregime. Am făcut o campanie corectă, o campanie concentrată pe soluții. Mai am de învățat, fără îndoială. E o lecție dură, din care voi învăța. Ca atare, îmi dau demisia din poziția de Președinte al Filialei locale USR Cluj-Napoca.
Pe de altă parte, mă bucur că eforturile tuturor celor implicați în campanie au dat roade bune în Consiliul Local Cluj-Napoca. USR a obținut rezultate mai bune decât în mandatul anterior. Colegii noștri vor continua să muncească la fel ca până acum. Oamenii ăștia buni au reușit, din opoziție, să propună proiecte cerute de clujeni, unele fiind deja demarate. Am mare încredere că vor avea rezultate bune și de aici înainte.
Îi voi ajuta cu tot ce pot, ca până acum. Vom face echipă bună pentru Cluj.
În ce privește activitatea mea de parlamentar, continui mandatul și rămân concentrat pe marile proiecte ale Clujului. Rămân onest și incoruptibil.
Lupt în continuare pentru ce contează pentru clujeni. Am muncit mult în acești patru ani să conving autoritățile să miște din loc proiecte trase pe linie moartă sau care se mișcau cu încetineala exasperantă a birocrației românești.
Asta continui să fac. Și vă țin la curent, ca până acum.
Vă mulțumesc tuturor celor care ne-ați votat! Mulțumesc echipei USR Cluj pentru tot efortul din ultimele luni. Lupta anti-sistem nu e ușoară, dar e mai necesară ca oricând.
Îmi păstrez încrederea în muncă și onestitate. Continui să fiu acolo unde e mai mare nevoie.

1 thought on “După eșecul de la Primărie, Viorel Băltărețu și-a dat demisia din funcția de președinte al USR Cluj-Napoca. Rămâne vice la județ

  1. Asta e doar catelul lui Drula care i-a rasplatit pupincurismul dandu-i oportunitatea sa se faca de ras la alegeri. Demisioneaza stapanul, demisioneaza si baltaretul. Sa faci o treime din scorul partidului la CL e din cale afara de rusinos, candidatul la primarie ar trebui sa traga in sus lista de consilieri. Si-au mai facut si simulacrul ala de „alegeri interne” ca sa-si acopere fundul ca stiau ca va urma o infrangere umilitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *