Boc despre Sărmaș și oamenii din spatele acestuia. Cine sunt ”păpușile”?

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

La podcastul ”Contraste” de pe siteul cluj24.ro edilul Emil Boc a făcut o serie de delarații extrem de interesante. El se referă la challengerul surpriză de la alegeri, Sabin Sărmaș, deși nu i-a dat numele, și susține că acesta a avut ”oameni” în spatele lui. Adică persoana cu bani și influență.

De asemena, edilul a susținut că Viorel Băltărețu de la USR și Aurelia Cristea de la PSD ar fi fost fost sacrificați în cadrul unui plan ocult în favoarea lui Sărmaș! 

La începutul anului 2024 au făcut un sondaj. Nu sunt sigur, dar putem să intuim cine. O mare casă de sondare din România, de prin Transilvania. Unu: candidatului acesta independent i s-a pus așa, pe masă: ‘Uite, există un profil de 30% anti-Boc. La începutul anului 2024, la Cluj-Napoca, 30% la vremea respectivă. Doi: este o repulsie pentru partidele politice majoritare în Cluj. Combinăm cele două lucruri – potențial de 30% anti-Boc cu o repulsie pentru partidele politice – să construim un candidat independent. Deci făcute ca la carte, după regulile sociologice. Căutăm toate nemulțumirile, le exploatăm la maxim. Combinat cu dezinformare de ultimă generație.  (…) Mie îmi pare rău de candidații de la USR și PSD, pentru că au fost folosiți ca niște păpuși și au fost trădați de către șefii lor în favoarea unui candidat independent. Vedeți, pe față au pus niște oameni de bună-credință care s-au bătut, numai că în spatele lor nu era nimeni”, a spus Boc. Culmea, în podcast a rostit nume de contracandidați, dar numai „Aurelia Cristea” și „domnul Băltărețu”, ca să fie clar cine sunt „păpușile”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *