Radu Hossu: Conducerea colectivă a USR a îndepărtat electoratul de formaţiune şi dorinţa mea este să ne întoarcem la electorat / Candidatul la prezidenţiale, ales prin dezbatere internă, să luăm în considerare şi personalităţi din exteriorul USR

Politica nationala Slider

Radu Hossu, caniddat la şefia USR, a declarat joi despre conducerea colectivă a partidului că a îndepărtat electoratul de formaţiune şi dorinţa sa este să se întoarcă la electorat. Potrivit lui Hossu, candidatul la prezidenţiale trebuie ales prin dezbatere internă, şi ar trebui să se ia în considerare şi personalităţi din exteriorul USR.

Radu Hossu, candidat la şefia USR, a declarat joi în emisiunea România Politică de la Prima News că ”USR s-a îndepărtat total, în ultimii ani, de ceea ce a fost când a apărut această mişcare”. 

Evenimente

”E nevoie de oameni serioşi în politică. Dan Barna vine la o zi după ce am pierdut alegerile europarlamentare absolut ruşinos, cu un scor de 8%, şi zice că vom învinge la parlamentare. Aşa ceva nu se poate”, a mai arătat Radu Hossu.

Candidatul la şefia USR a  mai declarat că a avut o discuţie cu Cristian Seidler. ”Am spus clar, în această campanie nu va fi cu sânge pe pereţi”, a afirmat el despre campania pentru şefia partidului.

”USR-ul trebuie să fie, într-adevăr, o putere în Opoziţie în acest moment, o contrapondere la PSD şi PNL”, a mai spus Hossu.

Radu Hossu a mai spus că nu va candida la preşedinţia ţării iar pentru candidatul la alegerile prezidenţiale ar trebui să existe o dezbatere în interiorul partidului.

”Trebuie să luăm în considerare şi personalităţi din exteriorul USR-ului, nu doar din interior, trebuie să le verificăm cu instrumente sociologice, printr-o dezbatere cu membri şi astfel să luăm decizia. Altfel, doar aşa, din pix, să spunem că ăla e bun şi ăla nu, mi se pare că este o politică neserioasă”, a completat Radu Hossu.  

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *