Oana Murariu, USR Cluj, aleasă în Biroul Național

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Congresul USR la final: Elena Lasconi votată candidatul USR la președinția României. Filiala USR Cluj va fi reprezentată în noul Birou Național. 

Noua Președintă a USR, Elena Lasconi, este și candidatul partidului la președinția României la alegerile din acest an. Decizia a fost luată cu o majoritate covârșitoare, de 94,32%, de către delegații participanți la acest final de săptămână la Congresul USR de la București.

Cu această ocazie a fost votată și noua componență a Biroului Național (BN) al USR, structura executivă de conducere a partidului. Aproape 200 de candidați au concurat pentru cele 24 de locuri din BN, Oana Murariu (foto), președinta USR Cluj, reușind să obțină susținerea colegilor din țară pentru a face parte din noua formulă de conducere a partidului. 

Componența Birolui Național în ordinea numărului de voturi:

1. Mihaiu Radu-Nicolae Vicepresedinte (Echipa Lasconi)

2. Fritz Dominic Samuel Vicepresedinte (Echipa Fritz)

3. lon Stelian-Cristian Vicepresedinte (Echipa Moșteanu)

4. Stanciu-Viziteu Lucian-Daniel Vicepresedinte (Echipa Lasconi)

5. Coliban Allen Vicepresedinte (Echipa Fritz)

6. Mosteanu Liviu-lonut Vicepresedinte (Echipa Moșteanu)

7. Wiener Adrian Vicepresedinte (Echipa Lasconi)

8. Vasile-Voiculescu Vlad Membru BN (Echipa Fritz)

9. Prună Cristina-Mădălina Membru BN (Echipa Lasconi)

10. Mirută Radu-Dinel Membru BN (Echipa Moșteanu)

11. Toiu Oana-Silvia Membru BN (Echipa Fritz)

12. Dinică Silvia-Monica Membru BN (Echipa Lasconi)

13. Armand Clotilde-Marie-Brigitte Membru BN (Echipa Fritz)

14. Echert Adrian Membru BN (Echipa Moșteanu)

15. Năsui Claudiu-lulius-Gavril Membru BN (Echipa Lasconi)

16. Mălureanu Liviu Membru BN (USR la Firul Ierbii)

17. Boghiu Flavia-Ramona Membru BN (Echipa Fritz) – înlocuită cu Tănasă Ștefan, tot din echipa Fritz 18. Baciu Cristian-Mihai Membru BN (Tineri pentru România)

19. Nistor Andrei – Echipa Ilfov Implicată

20. Gârbacea Florin-George Membru BN (Echipa Lasconi)

21. Bogdan Horia-Daniel Membru BN (Echipa Moșteanu)

22. Murariu Oana Membru BN (Echipa Fritz)

23. Costescu Anisia-Georgiana Membru BN (Candidați independenți)

24. Drăgoescu Cezar-Mihail Membru BN (Echipa Lasconi)

Este extrem de important că organizația USR Cluj va fi reprezentată în Biroul Național al USR. Vom putea să punem astfel umărul activ și să avem un cuvânt de spus într-un moment de intrare pe un nou drum pentru USR. Ne dorim să venim și mai aproape de oameni și de agenda lor și să ne poziționăm ca o alternativă de succes la actuala guvernare PSDNL, în pregătirea alegerilor prezidențiale și legislative din acest an” subliniază Oana Murariu, deputată și președinta organizației USR Cluj.

Alegerea noilor membri ai Biroului Național al USR survine după ce, în urmă cu doar câteva zile, Elena Lasconi a fost aleasă prin votul membrilor partidului drept președintă a USR. Odată cu finalizarea procesului de alegere a noii echipe de conducere, USR intră în linie dreaptă cu pregătirea partidului pentru cele două runde electorale rămase din acest an.

În timp ce alții vorbesc de mutat și schimbat din nou datele alegerilor în funcție de calculele lor electorale, USR se întoarce o dată în plus către oameni, cu lideri noi și cu și mai multă energie și determinare. Întreg partidul se va ralia în susținerea Elenei Lasconi într-un moment crucial nu doar pentru viitorul USR, ci și pentru intrarea României pe calea reformelor adevărate, prin care oamenii obișnuiți să fie aduși în centrul politicilor publice, nu camarilele de partid și specialii” adaugă Oana Murariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *