De astăzi s-au ridicat restricțiile suplimentare de weekend în Florești

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Comuna Florești a ridicat restricțiile suplimentare de weekend începând de astăzi, 26 aprilie, ca urmare a scăderii ratei de infectare.

Vă mulțumesc tuturor pentru eforul depus în respectarea regulilor de distanțare, eforturi care a făcut azi posibil să scăpăm de o parte importantă a restricțiilor”, a declarat primarul Bogdan Pivariu.

Astfel, Floreștiul a ajuns la o rată de incidență cumulată la 14 zile a cazurilor de infectare cu COVID-19, de 3,36 la mia de locuitori și astfel restricționarea deplasării în afara locuinței în zilele de vineri, sâmbătă și duminică între orele 20:00-05:00 și-a încetat aplicabilitatea.

Operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise şi/sau deschise, publice şi/sau private vor închide la ora 21:00 inclusiv în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.

Circulația va fi interzisă doar în intervalul orar 22:00-05:00 în toate zilele săptămânii, inclusiv în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

De asemenea, se reia activitatea operatorilor economici desfășurată în spații închise în domeniul sălilor de sport/fitness.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *