Nigel Farage l-a vizitat pe Donald Trump in penthouse-ul sau din Trump Tower

Politica externa

Liderul UKIP, Nigel Farage, l-a vizitat sambata seara pe președintele ales al SUA Donald Trump in penthouse-ul sau din Trump Tower, dupa ce a sugerat ca ar putea sa reprezinte o punte pentru imbunatatirea relatiilor bilaterale dintre Londra si Washington.

Farage a postat si o poza in care zambeste alaturi de Donald Trump si a criticat-o dur pe Theresa May pentru declaratiile sale cu privire la prezidentiabilul republican, transmite News.ro citand Reuters.

„Suntem doar turisti”, a precizat Farage in fata Trump Tower.

Premierul britanic Theresa May ar putea sa se intalneasca cu presedintele ales al SUA abia la inceputul anului viitor, iar liderul UKIP a sustinut ca criticile lansate de aceasta la inceputul campaniei electorale ar ameninta relatiile bilaterale dintre Washington si Londra.

Nigel Farage a declarat ca a avut o intalnire minunata cu liderul republican, precizand ca au fost amandoi relaxati si au schimbat multe idei.

„Am incredere ca va fi un bun presedinte”, a postat liderul UKIP pe Twitter.

De asemenea, managerul campaniei republicane a precizat ca cei doi lideri s-au bucurat de intalnire si au avut ocazia sa discute despre libertate, precum si despre ce va insemna pentru lume victoria surprinzatoare a lui Donald Trump.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *