Adrian Dohotaru continuă să lupte pentru clujenii de la Pata Rât din postura de deputat

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Proaspătul deputat din partea USR Cluj, jurnalistul-activist Adrian Dohotaru, a anunțat pe pagina sa personală de Facebook că va continua să se lupte în parlament pentru cauze sociale și de mediu, în special pentru zona defavorizată de la Pata Rât.

„Vestea câștigării mandatului de deputat m-a prins la muncă, în Pata Rât. Mulțumesc tuturor pentru sprijin, mai ales că în campanie a fost o luptă entuziastă, deși dificilă! Totuși, vă mărturisesc că nu se compară ca dificultate cu altă campanie civică în care sunt de 6 ani, de când au fost evacuați oamenii de pe str. Coastei în ghetoul Pata Rât, din apropierea rampelor de gunoi. În Parlament, voi duce unele lupte similare, dar nu se poate câștiga fără a pierde ani la rând. M-aș bucura dacă ați duce și voi din povara luptei… Semnați petiția cu mize sociale și de mediu, haideți la eveniment la un vin fiert. Am invitat civici și politicieni din toate partidele pentru că Pata rămâne a tuturor și e o temă care trebuie să ne unească pe toți”, este mesajul lui Dohotaru.

Petiția „Pata rămâne a tuturor” poate fi semnată AICI.

Deputatul îi invită pe clujeni sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 17:00, la un marș comemorativ pentru oamenii de la Pata Rât, care va începe din Piața Avram Iancu și se va opri în Piața Unirii, după care lumea se va retrage la Muzeul de Artă la un pahar de vin fiert și va asista la o expoziție surpriză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *