FOTO Parlamentarii clujeni și-au ridicat mandatele. USRiștii și Steluța Cătăniciu au absentat

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

10 parlamentari dintr-un total de 14 și-au ridicat astăzi mandatele de la Biroul Electoral Județean într-o scurtă festivitate la Prefectură.

Au fost prezenți parlamentarii PSD, PNL,UDMR. Au absentat parlamentarii USR Emanuel Ungureanu, Mihai Goțiu și Adrian Dohotaru dar și Steluța Cătăniciu de la ALDE. Ei au trimis mandatari care au ridicat mandatele.

Poză la început de mandat. Lipsesc din foto liberalul Marius Nicoară, prezent la festivitate dar plecat imediat după primirea mandatului, USRiștii și Steluța Cătăniciu

Horia Nasra, Vasile Ilea, Cornel Itu, Cristina Burciu de la PSD, Csoma Botond si Laszlo Attila de la UDMR, Florin Stamatian, Marius Nicoară, Adrian Oros și Sorin Moldovan de la PNL au fost prezenți astăzi la Prefectură.

Foarte grăbit, Marius Nicoară a plecat imediat ce a primit mandatul.

Deputata Cristina Burciu

„O să mă lupt pentru Turda, pentru Câmpia, pentru județ. Avem mult de lucru. În vară, după locale, mi-am dat seama că PSD are mari șanse să câștige parlamentarele. La noi USR a scăzut, PSD  a urcat. Turda a devenit prin HG stațiune balneoclimaterică, așa că voi lucra în direcția asta. Merg cu optimism în Parlament”, a spus deputata Cristina Burciu, parlamentar PSD, impusă pe loc eligibil de primarul municipiului Turda, Cristian Matei, împreună cu Horia Nasra, președintele interimar al PSD Cluj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *