Reactie DURA a fostului ministru PSD Aurelia Cristea dupa aprobarea OUG-urilor de modificare a Codului Penal

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Fostul ministru pentru Dialog Social in Guvernul Ponta și fost deputat PSD, Aurelia Cristea, a avut o reactie dura dupa aprobarea ordonantelor de urgenta privind gratierea si modificarea codurilor penale in cursul serii de marti, 31 ianuarie 2017.

„Ceaușescu a fost mic copil, și el lucra pentru propășirea neamului, vă amintiți, dragi prieteni? Suntem datori să veghem ca acele vremuri să nu se mai întoarcă! Pașnic, fără violență!”, a scris Aurelia Cristea pe Facebook.

Cristea a declarat in direct la matinalul Napoca FM din aceasta dimineata ca va participa la protestul din aceasta seara de la Cluj. Initiatoarea legii anti-fumat l-a atacat in termeni foarte duri pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, pe care l-a numit un „hot” si „penal”, comparandu-l cu fostul lider comunist Nicolae Ceausescu.

Aurelia Cristea a ocupat functia de presedinte PSD Cluj-Napoca si a fost lansata ca si candidat la functia de primar al municipiului Cluj-Napoca in martie 2016, dar PSD Cluj i-a retras sustinerea si l-a sustinut pe omul de afaceri Octavian Buzoianu pentru fotoliul de edil, cel care a obtinut la alegerile locale din 5 iunie 2016 un scor rusinos de 8%.

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a anunţat că Guvernul a adoptat în şedinţa de marţi seara un proiect de lege privind graţierea şi unul privind modificarea legii 254/2013 privind executarea pedepselor, dar şi o ordonanţă de urgenţă privind modificarea Codurilor penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *