Clujenii se strâng în cartiere și pleacă spre Piața Unirii în această seară! Marșul va avea un traseu mai scurt

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Protestul va continua și în această seară la Cluj-Napoca chiar dacă guvernul Grindeanu a decis abrogarea controversatei ordonanțe de urgență, iar clujenii își vor da întâlnire pe cartiere, de unde vor pleca în marș spre centrul orașului.

„Solidaritatea începe în cartier. Mâine după-amiază mergem în piață împreună. Ne adunăm prietenii și vecinii în cartier, în punctele de întâlnire de mai jos și mergem împreună în centru. Nu ne lăsăm amăgiți. Vrem anularea ordonanței, apoi demisia Guvernului și demisiile persoanelor condamnate penal din Parlament”, se arată într-un mesaj postat pe pagina protestului.

Puncte de întâlnire în cartiere, unde ne strângem începând cu 18.00 și pe la ora 18.30 se pornește spre Unirii:

Mărăști: În fața Pieței Mărăști
Mănăștur: În față la Mc Donalds
Zorilor: În zona cantinei studențești, vis-à-vis de Sigma Center
Grigorescu: P-ța 14 Iulie
Gheorghieni: Interservisan, stația de pe Titulescu

Întâlnirea va avea loc în Piața Unirii, la ora 19:00, urmând ca de la 20:00 să se plece într-un mic tur al orașului, pe un traseu mai scurt ca și în celelalte zile, ce mai probabil Piața Unirii – Eroilor – Piața Avram Iancu – întoarcere pe 21 Decembrie – Memo – Moților – Piața Blaga și înapoi în Pta Unirii. Se încearcă proiecții laser pe cladiri, cu mesajele din piață, atât în Pța Unirii, cât și în Pța Blaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *