#Ziua8 – Peste 3000 de clujeni au protestat împotriva guvernului marți seara

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

În ciuda vremii capricioase și a ploii, protestul de marți seara, 8 februarie, a avut loc, iar peste 3000 de clujeni au ieșit în stradă împotriva guvernului, aceasta fiind a 8-a acțiune de protest consecutivă organizată la Cluj și în toată țara.

 

Clujenii s-au adunat timid în Piața Unirii, iar la ora 19:00 numărul acestora era de circa 200, dar a crescut până la ora 20:00, când în piață s-au adunat circa 2000 de suflete.

Manifestanții au pornit în marș pe traseul „scurt”: B-dul Eroilor- P-ţa „Avram Iancu” – B-dul 21 Decembrie – P-ţa Lucian Blaga- Str. Napoca- P-ţa Unirii, iar numărul acestora a ajuns spre 5000, potrivit estimărilor jandarmilor.

S-au scandat lozinci împotriva lui Liviu Dragnea, Călin Popescu-Tăriceanu, Sorin Grindeanu și a guvernului.„Rezistăm!”, „Venim și mâine!”, au fost scandările care au încheiat acțiunea de marți seară. La final, în Piața Unirii, a fost intonat, din nou, imnul României, iar cei care au dorit au putut lua cuvântul la microfon pe mini-scena amplasată în fața statuii lui Matei Corvin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *