Ziua 12. Clujul continuă să iasă în stradă

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Circa 2000 de clujeni au ieșit la protest împotriva guvernului Grindeanu în a 12-a zi consecutivă de miting. Sâmbătă seara, 11 februarie, circa 300 de clujeni s-au adunat la ora 19.00 în Piața Unirii, dar pe parcurs numărul lor a urcat la circa 2000 de persoane.

Protestatarii au anunțat la megafon ceea ce doresc: demisia premierului Grindeanu și blocarea prevederilor cu dedicație privind abuzul în serviciu.

„Demisia unui ministru nu este de ajuns. Am oprit ordonanța dar acum avem nevoie ca actul prin care s-a întâmplat acest lucru, Ordonanța 14, să fie constituțională. Entuziasmul a mai scăzut, avem job-uri, viața personală, dar trebuie să fim pregătiți când ei fac următoarea mișcare. Să rămânem vigilenți și să ieșim din nou în stradă când va fi nevoie”., a susținut un protestatar pe podiumul din piață.

Protestul a pornit apoi în marș, unul mai scurt ca de obicei, iar la 22.00 s-au aprins lanternele telefoanelor mobile și s-a intonat imnul, iar lumea și-a dat întâlnire și duminică, când e ziua a 13-a de proteste!

Foto Adrian Felecan

Se rezistă în continuare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *