Dora Petrișor, noul consilier al deputatului USR Emanuel Ungureanu

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul USR Cluj, Emanuel Ungureanu, și-a ales consilierul la cabinetul său parlamentar, alături de care va lupta pentru reforma sistemului de sănătate. Este vorba de luptătoarea anti-cancer, Dora Petrișor.

„Acum două zile Dora Petrişor, un om extraordinar, o luptătoare veritabilă, mă întreba disperată cine s- a ocupat de sistemul informatic ce susține cardul de sănătate?

Mesajul ei era transmis din infernul Institutului Oncologic din Cluj unde, pentru un „pumn de viață” se înghesuia alături de 200 de bolnavi la cura de otravă „bună” numită chimioterapia.

Sistemul se blocase și suferinzii de cancer intraseră în panică. A câta oară și din cauza cui?

Iată o parte din răspuns…

Ieri DNA l- a pus sub acuzare pe fostul șef al Casei Naționale de Asigurări, Lucian Duță care ar fi luat șpagă în valoare de 8, 6 milioane de euro pentru a facilita accesul unor firme la sistemul informatic pentru cardul de sănătate.

De săptămâna viitoare, Dora va fi angajată în calitate de consilier la cabinetul meu de parlamentar pentru a lupta împreună, câte zile vom avea, împotriva mafiei din sistemul de sănătate!”, și-a motivat Ungureanu, pe Facebook, alegerea făcută. 

Emanuel Ungureanu este membru in Comisia de Sanatate a Camerei Deputatilor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *