Șeful USR Turda, Daniel Doboș, s-a autosuspendat după ce au ieșit la iveală detalii groaznice din trecutul său de mercenar

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Președintele filialei USR Turda, Daniel Doboș, fost candidat la Senat, s-a autosuspendat din la conducerea filialei după ce au ieșit la iveală amănunte murdare și deloc de lăudat din trecutul său de mercenar, perioadă în care a activat ca și gardă de corp pentru un potent om de afaceri din Italia. 

Doboș nu a negat informațiile apărute în spațiul public, ba chiar a confirmat totul. Acesta a menționat că și-a folosit arma din dotare de două ori, dar a evitat să confirme și că a omorât doi oameni.

Membrul USR a fost arestat și a făcut multi ani de închisoare în Germania pentru două crime.

Într-o postare pe pagina sa personală de Facebook, deputatul îl acuză public pe primarul Turzii, Cristian Matei (PSD), că se folosește de presă pentru a încerca să denigreze USR în Turda. Informația a apărut în TurdaNews.net, una dintre cele mai citite publicații din Turda, preluată de Ziar de Cluj și NCN. De menționat că primarul Cristian Matei, cel care l-a învins la „mustață” pe Tudor Ștefănie în iunie 2016, a acordat un interviu postului local NCN în luna martie 2017.

„Haideți sa terminam cu speculațiile.

Matei a trecut la ceilalți prieteni. Iar presa care nu va pune niciodată în chestiune faptul ca Parlamentul e plin de penali care au furat România, discuta despre moralitate. Da, am fost Garda de corp a unui om de afaceri Italian si mi-am utilizat arma din dotare în 1992. În doua rânduri. Oricine utilizează o arma se afla sub incidenta legii. Iar legile sunt stricte. Mi-am asumat aceasta responsabilitate. O face oricare dintre oamenii care poarta o arma în viata civila.

Atacurle la care a fost expus VIP-ul meu au survenit treptat, iar dacă primul atac a fost cercetat fără o concluzie, al doilea a fost cercetat prin prisma primului. Concluzia a fost ca trebuia sa ma asigur ca atacatorul avea o arma, ceea ce ar fi fost însemnat sa aștept pana în momentul în care celalalt ar fi tras. Nu am facut-o. Am fost judecat, rejudecat și reabilitat. Concluziile se regăsesc intr-iun cazier curat. Exista un consens societal în aceasta privinta. Cazierul este oglinda comportamentului și drepturilor noastre în societate.

Eu am un cazier nepătat, nu am contracte publice, îmi plătesc impozitele, contribui activ la bunăstarea publica, aduc un plus valoare prin educația și expertiza mea și da…. Ma implic. Ma implic în societate, iar acest drept îl am. Nu e necesar sa o fac din partea unui partid. Ma implic pentru ca cred ca lucrurile pot fi mai bune. Am acest drept de a lupta pentru o Românie mai buna.

Am văzut ca discutiile, asa cum sunt ele transpuse de lacheii lui Matei în presa, pot afecta construcția politica din care fac parte. Și nu este corect. De aceea ma auto-suspend din funcția de președinte USR și merg mai departe.

Nu dispar nicaieri. Rămân prezent. Și continui sa lupt împotriva lui Matei și a găștii sale corupte. Mai mult decât oricând. Da, acum poți sa îți pui lacheii pe mine. Nu a fost pentru mine niciodată relevant din ce poziție lupt. Principalul este sa scăpăm de tine, Matei și neamurile tale de directori”, este mesajul lui Daniel Doboș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *