Tinerii social-democrati clujeni au sprijinit o familie numeroasa

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE

TSD Cluj a avut bucuria de a derula la începutul acestei săptămâni o acțiune caritabilă. Acțiunea tinerilor și-a propus să sprijine educația și să ofere posibilitatea unor copii nevoiași să urmeze școala.

În acest sens, tinerii social-democrați clujeni au venit în sprijinul unei familii numeroase cu 14 membri: 2 adulți și 12 copii. Dintre cei 12 copii ai familiei, 7 sunt înscriși la școală în diferite cicluri ale învățământului. TSD-istii s-au deplasat la locuința familiei, încărcați cu rechizite, haine, dar și dulciuri, unde i-au întâlnit pe copii și părinți și le-au dăruit toate darurile pregătite. Astfel, am reușit să aducem o bucurie acestor copii la început de an școlar.

„Echipa TSD Cluj și PES Activists Cluj au derulat o acțiune de sprijinire a educației, oferind unor copii din mediul rural, pachețele cu rechizite, haine și dulciuri. Sprijinirea copiilor este importantă, deoarece prin intermediul următoarelor generații se construiește viitorul acestei țări”, a declarat Vladimir Dan, președinte TSD Cluj.

„Ne-am bucurat să putem ajuta și să dăruim unor copii cu posibilități reduse, un sprijin care le este necesar pentru a urma școala. Sunt de părere că este foarte important să sprijinim educația, deoarece numai prin intermediul acesteia putem spera la un viitor mai bun pentru noi toți.

Realitatea este aceea că, în țara noastră, sunt încă numeroase familii care nu au posibilitatea să-și trimită copiii la scoală, iar un sprijin din partea noastră, a fiecăruia dintre noi, poate trimite un copil la scoală și să contribuie la dezvoltarea societății”, a declarat Ovidiu Lungu, președinte-coordonator PES Activists Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *