Criza de la Pata Rât. Tișe, PNL: Prefectul, instrumentul politic al PSD, de sabotaj la adresa Consiliului Județean Cluj pe problema gunoaielor

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

A trecut o săptămână deja de când am retrimis documentele și noua cerere pentru convocarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, susține într-un comunicat Alin Tișe, PNL, președinte al Consiliului Județean Cluj.

„Încă nimic, deși toată lumea reclama urgență. În acest joc murdar făcut de PSD și de acoliții lui care îl sfătuiesc cred că ținta sunt Consiliul Județean și Primăria Cluj-Napoca – administrația PNL, locală și județeană.

Aceștia trebuie însă să conștientizeze că, de fapt, ținta sunt locuitorii municipiului și județului, a căror sănătate e periclitată de poluarea de la Pata Rât.

Fac apel la rațiune, în al 12-lea ceas, ca prefectul să convoace de urgență CJSU pentru declararea stării de alertă, să lase deoparte mașinațiunile politice, să dezbrace haina găunoasă de politician și să convoace ședința. Sper, totodată, că la ședință nu voi mai vedea că au venit să îl sprijine parlamentari PSD și ALDE ca să îl felicite pentru modul în care sabotează proiectul de rezolvare a alunecărilor de teren de la Pata Rât.

Responsabilitatea pentru ceea ce se va întâmpla aparține PSD și politrucului de prefect. Acesta va trebui să dea socoteală în fața instituțiilor abilitate pentru refuzul de a reconvoca ședința CJSU.”, mai susține Tișe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *