Iohannis, despre noul dosar al lui Dragnea: „M-am exprimat clar din capul locului. Persoane cercetate penal nu trebuie sa fie in conducerea statului”

Politica nationala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Goteborg, in Suedia, in legatura cu dosarul in care Liviu Dragnea este cercetat pentru organizarea de grup infractional organizat, ca „m-am exprimat clar din capul locului si persoane cercetate sau condamnate penal nu trebuie sa fie in conducerea statului”.

„M-am exprimat din capul locului, persoane cercetate sau condamnate penal nu trebuie sa fie in conducerea statului. Punct!”, a declarat Iohannis.

Liviu Dragnea este urmarit penal de DNA, intr-un nou dosar, pentru fraudarea fondurilor UE si constituire de grup infractional organizat si abuz in serviciu.

Procurorii arata in comunicatul oficial ca, in calitate de presedintel al Consiliului Judetean Teleorman, Liviu Dragnea ar fi infiintat in 2001 un grup infractional organizat „care actioneaza si in prezent”, format din functionari ai institutiilor din administratia publica si oameni de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *