Siegfried Mureşan, europarlamentar: „Mulţi hoţi vor ajunge în libertate din cauza PSD. O vom simţi cu toţii în fiecare zi”

Politica nationala

Modificările aduse legilor justiţiei sunt periculoase pentru fiecare român, a atras atenţia, într-o postare pe pagina sa de socializare, europarlamentarul Siegfried Mureşan, care a adus patru argumente în acest sens.

„1. Mulţi hoţi vor ajunge în libertate. România va deveni astfel o ţară mai nesigură. O vom simţi cu toţii în fiecare zi.

2. Guvernanţii vor fura şi mai mult. Băgatul în buzunarul lor înseamnă luatul din buzunarul nostru. O vom simţi cu toţii în fiecare zi.

3. Politicienii vor simţi că sunt imuni în faţa justiţiei. Vor deveni şi mai obraznici. Vor face şi mai puţin pentu oameni. O vom simţi cu toţii în fiecare zi.

4. Politicienii de la guvernare vor folosi justiţia împotriva oricui le stă în cale. Oricine se opune PSD-ului va fi ameninţat: politicienii cinstiţi, întreprinzătorii, societatea civilă, angajaţii din sectorul public, toţi. O vom simţi cu toţii în fiecare zi!”, a scris Mureşan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *