Cazul Lucan. Deputatul USR Emanuel Ungureanu îl dă în judecată pe Gheorghe Funar

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, care este denunțătorul principal în ultramediatizatul caz al medicului clujean urolog Mihai Lucan, anunță că îl dă în judecată pe liderul PRM, Gheorghe Funar, fost primar de Cluj-Napoca.

„Cercul protector din mass-media din jurul lui Lucan a început atacul împotriva mea.
Pe Realitatea TV a apărut declarația lui Funar care mă acuza că luam mită la poarta Institutului de Transplant, Lucan angajandu-mă ca portar???.
Este inutil să vă spun că eu am fost angajat ca asistent social și nu am luat niciodată mită, dimpotrivă, am strâns bani și bunuri pentru bolnavii din Institut.
Anunț public că îl voi da în judecată pe Gheorghe Funar pentru calomnie și toți banii obținuți din despăgubiri îi voi dona copiilor dependenți de dializă de care mă îngrijesc ca voluntar prin Asociația pentru Solidaritate și Empatie „Delia Grădinaru”.
Rareș Bogdan, ai legătura…” , a scris Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook.

Ungureanu l-a acuzat ieri pe Gh. Funar, la DIICOT Bucuresti că l-a favorizat pe Lucan și a spus că fostul primar de Cluj ar trebuie să fie cercetat penal. La fel a spus și despre actualul primar, liberalul Emil Boc, care l-a numit pe Lucan consilier al său când Boc a fost premier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *