Traian Băsescu, atac virulent la Liviu Dragnea după demisia lui Mihai Tudose: „Daddy e însetat de putere. Cine nu înţelege, e eliminat”

Politica nationala

Debarcarea lui Mihai Tudose din fruntea Guvernului l-a făcut pe fostul preşedinte Traian Băsescu să lanseze un atac furibund la adresa liderului PSD Liviu Dragnea.

În direct pe B1TV, Băsescu l-a făcut praf pur şi simplu pe Dragnea şi a anunţat o adevărată apocalipsă pentru România.

„Daddy e însetat de putere. Cine nu înţelege, e eliminat. Nici comuniştii nu erau aşa. Daddy e un fel de Kim Jong Un şi trage cu tunul o dată la câteva zile într-un general. Un lider adevărat nu poate fi atât de prost să pună doi care să-l tragă pe sfoară. Să fie atât de tolomac, e incredibil. O bătălie între găşti. Mâine vom vedea leul în raport cu euro, Roborul, companiile nu vor mai face investiţii. E o situaţie incredibilă pe care a creat-o PSD. Dacă preşedintele vrea şi are determinare în acest sens, Guvernul se va într-o săptămână. Doamna Pană are două săptămâni de la demisie şi Klaus Iohannis nu i-a semnat demisia. Nu mai e de joacă. Noi ne jucăm cu Daddy şi aşteptăm să vadă ce mai gândeşte PSD. E un partid inapt pentru guvernare”, a tunat Băsescu.

Băsescu a vorbit şi despre mişcările lui Klaus Iohannis. „La cât sunt de tolomaci, nu poţi să îi trimiţi în Opoziţie că nu ai voturi să treci un Guvern. Nu poţi încropi o majoritate cu PNL, USR şi PMP. UDMR e prea angajat cu PSD. Nu va intra într-o astfel de coaliţie. Pentru putere Daddy e în stare de orice. Dacă PSD pierde guvernarea, Dragnea rămâne fără cap. A doua zi e dat afară de la PSD. Nu am crezut că putem ajunge aici. Are un mod primitiv de a exercita puterea. Nu înţelege că guvernarea ţării e ca la teleroman. Schimba directorii de la TelDrum până făceau vânzarea cum voia el. E un dezastru pentru ţară”, a mai spus Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *