Pauză de masă în stradă – Zeci de clujeni au protestat la prânz în faţa Prefecturii şi a sediului PSD! „Demisia, Tudorel Toader”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Clujenii au ieşit în stradă vineri, 23 februarie, în jurul prânzului, ca urmare a anunţului făcut joi de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, cu privire la revocarea din funcţie a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Câteva zeci de manifestanţi au protestat în faţa sediului PSD Cluj de pe Bulevardul Eroilor, de la ora 12:00, iar ulterior au plecat într-un marş până în faţa Prefecturii, unde au continuat să strige împotriva Guvernului PSD-ALDE şi să îi ceară demisia ministrului Justiţiei. „Haideți cu noi!/Luptăm și pentru voi” si „DNA, suntem de partea ta” au fost doua dintre scandarile protestatarilor.

Peste sigla PSD a fost lipita o hartie pe care scria „PCR”.

Mulțimea s-a oprit în fața sediului Prefecturii din Cluj, iar o parte dintre reprezentanții protestarilor au ajuns chiar în biroul prefectului Aurel Cherecheș, cu mesajul din stradă. Grupul de protestatari ii cer demisia lui Tudor Toader din functia de ministru al Justitiei.

Reprezentanții grupului civic Umbrela Anticorupție Cluj ii cheamă pe clujeni din nou la un protest, în această seară de la 17.00. „Ne vedem în același loc, cu același scop ca și până acum. Apărăm independența Justiției din România, separația puterilor în stat, promovăm competența și susținem DNA în eforturile de a scăpa țara de corupți”, arată organizația civică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *