Consilierii locali PSD-ALDE cer clarificări despre Cluj Innovation Park

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

În urma şedinţei de Consiliu Local din data de 18.04.2018, în care unul din punctele de pe ordinea de zi viza organigrama Cluj Innovation Park, consilierii locali PSD+ALDE solicită public Primariei Municipiului Cluj Napoca şi conducerii Cluj Innovation Park următoarele precizări:

– Care este necesitatea unui stat de funcţii la Cluj Innovation Park de 24 de posturi, având în vedere că în ultimii 3 ani societatea a avut venituri de maxim 2-3000 lei/an şi a cauzat pierderi mari în bugetul oraşului?

– De ce aţi retras în ultima clipa proiectul de pe ordinea de zi, care sunt comisiile care şi-au dat aviz pozitiv pe acest proiect, cum şi-au fundamentat avizul?

– În organigrama propusă ce caută poziţii Director Economic (are în subordine o persoană), Manager Marketing (are în subordine 2 referenţi marketing), Şef department logistică (nu are subordonaţi) şi evident asistent director (adică secretară), pentru o societate care nu are încă drum de acces către locaţiile pe care doreşte să le închirieze?

– La şedinţa din 28.02.2018 a fost votat bugetul Cluj Innovation Park (de către consilierii locali PNL+UDMR) în care conducerea societăţii şi-a asumat o activitate de 7 luni şi un grad mediu de ocupare de 80%. În condiţiile în care nici în acest an nu va realizare veniturile propuse conducerea Cluj Innovation Park îşi va da demisia?

– Cine este responsabil pentru studiul geotehnic aferent investiţiei având în vedere că practic este imposibilă realizarea drumului de acces?

– Care este valoarea iniţială a proiectului, cât a costat până în prezent investiţia la acest proiect, câţi bani au fost cheltuiţi din fonduri europene şi câţi din bugetul local?

– De ce continuaţi în fiecare an sa promiteţi că veţi finaliza investiţia când dumneavoastră ştiţi că nici peste 2 ani nu va fi finalizată?

„Solicităm pe acestă cale organizarea de către Primăria Cluj-Napoca a unei vizite, la care să fie invitaţi consilierii locali, parlamentarii clujeni, structurile deconcentrate implicate, presa, la locul investiţiei, asigurarea accesului în cele 2 clădiri construite, pentru a putea evalua împreună starea proiectului”, se arata in comunicatul remis presei de PSD Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *